SEG-aurinkoenergiantuottolasien RAL-värikoodit simuloituna cmyk-värein.

Energiatehokas Suunnittelu
Uusiutuvan energian järjestelmien integrointi arkkitehtuuriin on ajankohtainen teema, joka tarjoaa mahdollisuuksia innovatiivisiin lähestymistapoihin kaupunkisuunnittelussa vastaamaan nykyisiä ja tulevia rakennustarpeita. Tähän liittyy energiataloudellisuuden yhdistäminen arkkitehtuurisiin-, suunnittelullisiin- sekä taloudellisiin näkökohtiin. Tuotteemme on suunniteltu vastaamaan arkkitehtonisia vaatimuksia.
CdTe-Paneelin edut
Erinomainen tehontuottokyky FS-sarjan CdTe-ohutkalvomoduulien tehokkuus on korkea. CdTe- moduuleilla on ennätys sähköntuotannon suorituskyvystä. Verraten kiteisiin piiaurinkopaneeleihin, Euroopan olosuhteissa CdTe-ohutkalvo tuottaa vuodessa 5,4% enemmän sähköä. Paneeleilla voidaan voidaan korvata muita rakennusmateriaaleja ja tuottaa samalla sähköä.
Hallit ja varastot
Miksi tehdä pellistä tai puusta, kun täydellisiä varastoja, talleja tai halleja voidaan rakentaa PV-paneeleista, jotka mahdollistavat edullisen rakentamisen valmiiksi muotoiltuun moduulirakenteeseen. Samalla voidaan tuottaa rakennukselle riittävän energian.
Julkisivut
Aurinkoenergiantuottolasit sopivat ihanteellisesti rakennusten julkisivuihin, koska ne ovat kehyksettömiä ja esteettisiä. Ne ovat tehokkaampia ei-optimaalisissa kulmissa kuin kiteiset piipaneelit ja sopivat siten paremmin pystyasennukseen.
Autokatokset
Yksi suurimmista CdTe-markkinoista on autokatokset. CdTe-paneelit asennetaan pysäköintialueelle suojaamaan sekä ajoneuvoja että matkustajia sääolosuhteilta. Samalla katos tarjoaa myös suuren pinta-alan aurinkoenergian tuottamiselle, kun esim. sähköautojen (EV) myötä ostoskeskukset haluavat tarjota ilmaista uusiutuvaa sähköä.